top of page

Voorwaarden

Verantwoordelijkheid
1. Producten van By Mitch Patisserie kunnen melk, granen, noten, cacao, of andere allergenen bevatten of hiermee in aanraking zijn
geweest. Hoewel alle voorzorgsmaatregelen zullen worden getroffen in het geval van bekende allergieën, blijft het de verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren.
By Mitch Patisserie is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties.

Bruidstaarten

1. Proefsessie kost 32,50. Bij het bestellen van de bruidstaart wordt dit bedrag als korting toegepast.

2. Na ondertekenen van de offerte en betaling van de aanbetaling (50% van het bedrag) staat jullie datum en opdracht vast

3. Uiterlijk 4 weken (28 dagen) dient het volledige bedrag betaald te zijn. Bij niet tijdige betaling behoud By Mitch Patisserie zich het recht de opdracht te annuleren.

4. Annulering, binnen 6 weken voor de leverdatum, terugbetaling van 50% van de aanbetaling, binnen 4 weken is geen terugbetaling meer mogelijk. 

By Mitch Patisserie garandeert een product van hoge kwaliteit maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden, zoals extreem weer, transport problemen, ongelukken, arbeidsonenigheden of stakingen, en andere oorzaken buiten onze invloed. Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor een korting of terugbetaling.

By Mitch Patisserie is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een gast, cateraar, of personen anders dan het By Mitch Patisserie personeel. De klant is ervoor verantwoordelijk dat er een veilige plaats is om de taart te plaatsen.

Eigendom van het product gaat over van By Mitch Patisserie naar de klant zodra de overdracht plaats heeft gevonden. Uitgezonderd als By Mitch Patisserie op locatie blijft om de taart aan te snijden en te verzorgen.

De klant is verantwoordelijk om er voor te zorgen dat alle niet eetbare decoratie, inclusief suiker bloemen, van de taart verwijderd worden voordat deze wordt gesneden en gegeten. Suiker bloemen zijn gemaakt van eetbare ingrediënten, maar zijn niet bestemd voor consumptie aangezien ijzerdraad wordt gebruikt voor kracht en flexibiliteit en om een meer natuurlijk resultaat te leveren.

By Mitch Patisserie zal de klant adviseren over de beste zorg voor de taart afhankelijk van het weer. Indien de klant ervoor kiest om dit advies niet aan te nemen kan By Mitch Patisserie hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

By Mitch Patisserie is niet verantwoordelijk voor het verschaffen van gebaksschoteltjes, vorkjes, servetjes, taart mes of voor het aansnijden van de taart.

bottom of page